El portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a Les Corts, Ignacio Subías, serà l’encarregat d’oferir la xarrada

El PSPV-PSOE  de Vilafranca ha programat per al proper dilluns 4 de maig, un encontré amb veïns per a tractar la situación de la sanitat pública a la Comunitat Valenciana.  La xarrada es centrarà especialment en el funcionament del sistema públic de salut a les comarques de l’interior Nord de la provincia de Castelló.

A l’acte, al que assistirà l’alcalde de Vilfaranca i candidat ala reelecció, Óscar Tena, participa el portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE a Les Corts Valencianes, Ignacio Subías. Subías abordarà, entre altres temes,  el problema del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) a les comarques d’ Els Ports, l’Alt Maestrat i el Maestrat de Terol.

Cal recordar que el Partit Popular al front de la Generalitat va intentar eliminar la base del SAMU a Vilafranca l’any 2013. Les protestes veïnals van aconseguir mantenir el servei encara que es va reduïr el seu horari de 14 a 12 hores diàries. La candidatura del PSPV-PSOE de Vilafranca seguirà reivindicant que la SAMU done servei als veïns les 24 hores del dia.

Dia: dilluns 4 de maig
Hora: 19:30h
Lloc: Sala d’Actes de la Casa Social, Av. Llosar, 21. Vilafranca

 

CASTELLANO

El PSPV-PSOE de Vilafranca analizará la situación de la sanidad pública en un coloquio con vecinos

El portavoz de Sanidad del PSPV-PSOE en Les Corts, Ignacio Subías, será el encargado de ofrecer la charla

El PSPV-PSOE  de Vilafranca ha programado para el próximo lunes 4 de mayo un encuentro con vecinos para tratar la situación de la sanidad pública en la Comunitat Valenciana. La charla se centrará especialmente en el funcionamiento del sistema público de salud en las comarcas del interior Norte de la provincia de Castellón.

En el acto, al que asistirá el alcalde de Vilafranca y candidato a la reelección, Óscar Tena,  participa el portavoz de Sanidad del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Ignacio Subías. Subías abordará el problema del Servicio de Atención Médica Urgente (SAMU) en las comarcas de Els Ports, l’Alt Maestrat i el Maestrazgo de Teruel.

Cabe recordar que Partido Popular al frente de la Generalitat intentó eliminar la base del SAMU en Vilafranca en 2013. Las protestas vecinales consiguieron mantener el servicio aunque reduciendo su horario de 14 a 12 horas diarias. La candidatura del PSPV-PSOE de Vilafranca seguirá reivindicando que la SAMU preste servicio a los vecinos durante las 24 horas del día.

Día: lunes 4 de mayo
Hora: 19:30h
Lugar: Salón de Actos de la Casa Social, Av. Llosar, 21. Vilafranca