Óscar Tena repeteix com a cap de llista i candidat a l’alcaldia
El PSPV-PSOE de Vilafranca presenta el proper dissabte 16 de maig la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del 24 de maig. Óscar Tena encapçala la llista amb la qual els socialistes pretenen revalidar l’alcaldia de Vilafranca.
Amb aquesta candidatura, el PSPV-PSOE de Vilafranca vol donar continuïtat al projecte polític que ha aconseguit fer realitat la residència de la tercera edat, la piscina climatitzada o al polígon industrial, a més de fomentar l’ocupació i la formació per mitjà d’inversions municipals. Tot això reduint el deute un 80%.
La candidatura representa la diversitat social de Vilafranca i integra el valor de l’experiència i les noves idees dels joves. Junts pretenen gestionar i potenciar l’obertura de la residència de la Tercera Edat, exigir que es resolga el problema d’abastament d’aigua, la Samu durant les 24 hores del dia, l’ampliació de l’àrea industrial ja urbanitzada i la implantació de més possibilitats formatives en l’IES.
Dia: Dissabte 16 de maig
Hora: 19: 00h
Lloc: Saló d’Actes de la Casa Social, Av. Llosar, 21. Vilafranca
 
CANDIDATURA/CANDIDATURA
 
1- Óscar Tena García
2- Silvia Colom Monferrer
3- Cristóbal Troncho García
4- Belen Pons Alemán
5- Valentín Miravet Sales
6- Miriam Bellés Domingo
7- Tere Garcia GarcIa
8- Patricia Carceller Bono
9- Óscar Fabregat Albesa
10- Isabel Bellés Monfort
11- Aureli Tena Andrés
Suplentes/Suplents
 
1- Juan Francisco Monferrer Guardiola
2- Maria Amparo Monfort Gomez
CONVOCATORIA
El PSPV-PSOE de Vilafranca presenta la candidatura para las próximas elecciones del 24 de mayo
Óscar Tena repite como cabeza de lista y candidato a la alcaldía 
El PSPV-PSOE de Vilafranca presenta el próximo sábado 16 de mayo la candidatura con la que concurrirá a las elecciones municipales del 24 de mayo. Óscar Tena encabeza la lista con la que los socialistas pretenden revalidar la alcaldía de Vilafranca.
Con esta candidatura, el PSPV-PSOE de Vilafranca quiere dar continuidad al proyecto político que ha conseguido hacer realidad la residencia de la tercera edad, la piscina climatizada o el polígono industrial, además de fomentar el empleo y la formación por medio de inversiones municipales. Todo ello reduciendo la deuda un 80%.
La candidatura representa a la diversidad social de Vilafranca e integra el valor de la experiencia y las nuevas ideas de los jóvenes. Juntos pretenden gestionar y potenciar la apertura de la residencia de la Tercera Edad, exigir que se resuelva el problema de abastecimiento de agua, la Samu durante las 24 horas del día, la ampliación del área industrial ya urbanizada y la implantación de más posibilidades formativas en el IES.
Día: Sábado 16 de mayo
Hora: 19:00h
Lugar: Salón de Actos de la Casa Social, Av. Llosar, 21. Vilafranca