-Óscar Tena continua en la llista socialista per a continuar donant suport al projecte per Vilafranca

L’assemblea del PSPV-PSOE de Vilafranca ha nomenat a Silvia Colom Monferrer com a candidata a l’alcaldia. L’actual alcalde, Óscar Tena García, figurarà com a número 5 en la candidatura per a ajudar al fet que Silvia Colom siga la primera alcaldessa de la Vila.

Silvia Colom ha destacat que “el principal motiu per a presentar-me és continuar amb el projecte que es va iniciar en 2003 amb Óscar Tena, en el qual he col·laborat durant 12 anys com a regidor i 8 com a tinent d’alcaldessa”. La candidata ha remarcat que “Óscar i els companys del partit m’han animat molt per a encapçale la llista socialista. Tinc molta il·lusió i ganes de continuar treballant per Vilafranca i, si així ho vol el poble amb els seus vots, ser la primera dona alcaldessa de Vilafranca”.

-Óscar Tena en el projecte

Silvia Colom ha demanat personalment a Óscar Tena que forme part de la candidatura. “Volem aprofitar la seua experiència i el coneixement de les administracions a les quals ens hem de dirigir”.

-Candidatura paritària

La candidatura dels socialistes vilafranquins serà paritària, combina experiència i la incorporació de persones que aporten joventut i sobretot noves idees.

Des del PSPV-PSOE de Vilafranca s’ha incidit que “en aquests anys hem aconseguit fer realitat molts serveis essencials que, a més, han creat llocs de treball. La Residència de la Tercera Edat, el batxillerat, el nou gimnàs, el polígon industrial, el Samu 24h, l’obra del nou col·lector o la solució al problema de proveïment d’aigua amb el nou pou”. A més el compromís amb la cultura “s’ha vist reforçat amb el recent reconeixement de la pedra en sec com a Patrimoni de la Humanitat i la distinció de Vilafranca com a Capital Cultural de la Comunitat Valenciana”.